Sommigen kennen mij als collega van de forensische jeugdpsychiatrie De Patio te Kortrijk of als vormingswerker rond conflicten en agressie. Jullie weten dat ik graag 'spreek' en sommigen weten ook dat ik graag 'lees'. Toen ik in 2008 een boekje schreef over het omgaan met agressie dacht ik dat dit mijn laatste schrijvers-daad zou zijn. Maar de voorbije jaren groeide langzaam het verlangen om een roman te schrijven.

Ik stuur jullie deze mail omdat ik met enige fierheid durf mee te delen dat er binnen een tweetal weken een boek zal verschijnen dat ik heb geschreven. Geen vakliteratuur zoals mijn vorig boekje, maar een roman. Na jaren werken met een toch wel bijzondere doelgroep ontstond bij mij de drang om een verhaal te creëren. Geen 'happy' hulpverleningsverhaal, maar een verhaal doorweven met ingrediënten uit de wereld van de jongeren met wie ik de voorbij 7 jaar in contact kwam. 

Met dit boek laat ik jullie binnenkijken in een wereld die soms zo vreemd is dat hij niet realistisch aanvoelt, die soms zo wreed is dat je hoopt dat het fantasie is,... maar toch bevat dit verhaal heel wat waarheidsgetrouwe elementen.

De officiële titel 'SKUNK, de geur van een destructief leven

Binnenkort vertel ik meer op https://www.facebook.com/pages/Skunk

'SKUNK' is te koop via deze site!